Onze specialiteit

Onze specialiteit

 

 

Pieter van Meel Wild & Gevogelte staat bekend om zijn productkennis. Kwaliteit van het vlees kunnen zien en voelen en de structuur van het vlees kunnen ‘lezen’ zodat de wild- en poelierproducten met precisie kunnen worden uitgesneden, zijn ambachtelijke vaardigheden die door jarenlange ervaring zijn opgedaan. Deze vakkennis is de basis van onze service.

’s Avonds besteld, ’s morgens geleverd

De klanten van Pieter van Meel Wild & Gevogelte, waaronder vele topkoks uit heel het land, willen dagelijks verse producten geleverd krijgen. Na het diner kunnen de koks hun bestellingen doorgeven die als eerste in de vroege ochtend worden klaargemaakt. Wij zijn er als de kippen bij!

Eerlijk en heerlijk

Langskomen kan ook. Koks die speciale wensen hebben, kunnen dat met onze wildexperts en poeliers bespreken. Zij kiezen het wild en het vlees en geven aan hoe zij het uitgesneden willen hebben. Pieter van Meel Wild & Gevogelte levert eerlijke en pure producten. Het is aan de kok om er heerlijke gerechten mee te maken! Wij zijn ook gevestigd in het filiaal van groothandel De Kweker waar onze wildexperts altijd klaar staan om u advies te geven.

Onze service in vogelvlucht

Mocht een van onze producten of diensten teleurstellen dan wordt er samen met onze klant naar een oplossing gezocht. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Onze specialiteit is het leveren van
versheid, kwaliteit en maatwerk.