Onze specialiteit

Onze specialiteit

 

 

Pieter van Meel Wild & Gevogelte staat bekend om zijn productkennis. Kwaliteit van het vlees kunnen zien en voelen en de structuur van het vlees kunnen ‘lezen’ zodat de wild- en poelierproducten met precisie kunnen worden uitgesneden, zijn ambachtelijke vaardigheden die door jarenlange ervaring zijn opgedaan. Deze vakkennis is de basis van onze service.

’s Avonds besteld, ’s morgens geleverd

De klanten van Pieter van Meel Wild & Gevogelte, waaronder vele topkoks uit heel het land, willen dagelijks verse producten geleverd krijgen. Na het diner kunnen de koks hun bestellingen doorgeven die als eerste in de vroege ochtend worden klaargemaakt. Wij zijn er als de kippen bij!

Eerlijk en heerlijk

Langskomen kan ook. Koks die speciale wensen hebben, kunnen dat met onze wildexperts en poeliers bespreken. Zij kiezen het wild en het vlees en geven aan hoe zij het uitgesneden willen hebben. Pieter van Meel Wild & Gevogelte levert eerlijke en pure producten. Het is aan de kok om er heerlijke gerechten mee te maken! Onze wildexperts staan altijd klaar om je advies te geven.

Onze service in vogelvlucht

Elke dag het door jouw bestelde wild & gevogelte van de beste kwaliteit vers en op tijd in de keuken. En heb je als kok een speciale uitdaging of wil je innoveren? Samen zoeken we naar mooie oplossingen. Onze medewerkers zijn je graag van dienst.

Onze specialiteit is het leveren van
versheid, kwaliteit en maatwerk.